majaalundstrom

Kategori: Träning & Tävling

Plugget

- mobil tagen bild i Grekland -

Idag har jag haft min längsta dag i veckan då vi börjar 8.30 och slutar 15.25. Jobbiga lektioner är det såklart också. Ja, men jag har varit i skolan idag. Efter att skoldagen var slut tog jag och Olivia bussen hem och sedan åkte vi till dansen. Innan dansen slängde jag i mig lite jordgubbsfil. Jag provade på två olika nya dansstilar idag som jag faktiskt ska gå hela terminen ut, de var balettjazz och contemperary. Idag tyckte jag att balettjazz var roligast och det är ganska ovanligt för mig eftersom att jag aldrig tyckt om lugnare danser. Men båda danserna var roliga i alla fall. Och när jag kom hem från dansen slägde jag i mig lite mat för att sedan kolla på Idol och efter att Idol var slut duschade jag, gjorde mig i ording satt mig i min säng gjorde klart en läxa med lite hjälp ifrån Josefin och så började jag lite på en annan läxa också. Men det är allt jag har gjort idag. Nu ska jag gå o sova, så gonatt.

puss

Shoppingdag

 Olivia sov ju över hos mig igår/idag natt. Vi var sjukt trötta när vi gick å la oss så vi somnade ganska snabbt. Men i alla fall så ska jag betätta om vad jag har gjort idag. Idag har jag varit på en marknad och shoppat lite med Olivia, jag köpte 2 stycken Obey linnen, ett vitt och ett svart, ett svart armband med silverkulor och en tuttifrutti polkagris. Efter att vi hade varit på marknaden i nån timme cyklade vi vidare till Erikslunds Shoppingcenter för att shoppa där. Vi gick in på H&M och där hittade Olivia ansiktsprodukter som var billigare än dom på Apoteket så hon passade på att köpa dom på H&M istället. Efter de gick vi in på GinaTricot och där köpte jag 3 par trosor för 129 kr. Och sedan gick vi till TGR och där köpte både jag och Olivia en liten miniborste som man kan ha i sitt skåp i skolan och så köpte jag en spegel jag kan ha i mitt skåp. Ja, de var väl allt vi köpte. När vi kom hem skulle vi göra en haul video tillsammans men det blev aldrig så för att vi lyckades aldrig få den bra, båda klagade hela tiden. Så vi gjorde egna, eller Olivia har inte gjort en haul video än men jag har, så om ni vill se den så kan ni börja följa mig på Videofyme där jag heter Maja Lundström. Det var väl lite kort om vad jag gjort idag. 


Bäddade sängen idag, alltså jag bytte lakan o allt sånt och jag har två madrasser i min säng och den understa har typ ett överdrag och det var såå äckligt dammigt.. Jag har inte vetat om att det var ett överdrag på den madrassen. Men usch vad äckligt det var, jag funderar inte längre på varför jag nyser hela tiden när jag ligger i min säng, ahah. Men nu ska i alla fall mamma tvätta det  där överdraget så att det blir rent. Det var väl de mest äckliga som hände idag. 


I morgon börjar dansen, asså alla lektionerna på dansen börjar och så har jag skola också. Men jag bloggar på kvällen någon gång för jag kommer inte ha tid över dagen. Måste liksom göra två läxor som är till på onsdag, eller i alla fall börja göra dom och efter det sticker jag till dansen. Så ja, jag har bara tid på kvällen. Hoppas vi inte får någon mer läxa i morgon. Men nu ska jag lägga mig.

puss

Dansläget + Kräftskivan

I fredags runt klockan 15 åkte jag mot dansverkstan för att det skulle vara ett dansläger där. Vi skulle sova där från fredagen till lördagen ifall man ville då. Och jag ville så jag och typ 30 till sov där. Vi hade en norsk tränare och hon är superduktig verkligen! Hon är tränare till Pernille som är en sjukt bra dansare från Norge. Jag har provat en massa dansstilar, som modernt, commercial (stavning) och säkert något mer. Men jag har också dansat disco. Det har varit ett jätte roligt läger med massor av roliga saker. Vi fick pizza första dagen men dock tyckte jag inte om piazzan eftersom att det var ost och skinkpizza och jag äter inte skinka. Men ja.. De va kanske inte så intressant. Efter det så duschade i alla fall jag men jag vet inte när alla duscha ahaha. Vi gick väl å la oss runt ett nån gång. Vi har kört styrka stretchat å fått koreografi. Det har varit skit jobbigt men ändå väldigt kul. När jag kom hem från danslägret igår så var jag med på områdets kräftskiva och sedan spenderade Olivia natten hemma hos mig. Det är ju lite av en tradition ahah. Ja de va väl vad jag har gjort hela helgen.. puss

Dansläger

 Varit i skolan idag och haft det tråkigt. Slutade 15.10. Efter det åkte jag hem tillsammans med Olivia och Tilda, fast jag skulle inte vara med dom utan jag skulle träna. Vi tränade typ i en timme, alltså High Score, det blev lite problem här o där men det får vi lösa senare. 

I morgon är det skola som gäller över dagen och sedan bär det av till Dansverskan för att träna, och sedan sova där. Kommer inte ha så mycket tillgång till internet så jag kommer inte blogga på typ 1 dag.

Just nu skypear jag med Arvid och kikar med mångaa. Fråga nått ask -> ask.fm/majalundstrom

De va väl min lilla dag.

puss

Morgon träning

 Godmorgon!

Vaknade runt 10 idag, då gick jag upp och åt frukost och gjorde mig i ordning. Jag skulle ha varit med Josefin, Selma ocg Linnéa idag, men dom kunde inte.. Så jag ska vara med Olivia lite senare idag. Vi får se vad vi hittar på, bilder kommer ju självklart. 

Men för ungefär en kvart sen var jag ute och stretchade och tränade på min singeldans. Därifrån kommer den lilla kollage bilden. 

Nu ska jag i alla fall städa HELA huset för att tjäna ihop lite pengar och sen ska jag ut och städa kaninernas lilla hus (våran gamla lektsuga) och efter det ska jag nog träna lite på min singeldans.

puss

Övernattning hos Maria

 Hej!

Bestämde mig för att göra ett litet kollage istället för att lägga ut en massa bilder.

Förlåt att jag inte har bloggat så mycket men jag har inte haft så bra internet.. Men nu har i alla fall internet kommit tillbaka hem till mig och allt fungerar som vanligt igen. Onsdag till torsdag (alltså idag) har min grupp High Score sovit över hos Maria. Vi har haft det super mysigt och gjort en massa grejer, eller haha nej.. Vi har i alla fall lärt känna varandra mycket bättre, eller vi har lärt känna dom "nya" i High Score och dom har för hoppningsvis lärt känna de "gamla" i High Score bättre. 

Nu ska jag berätta om alla problem när vi skulle åka till Sala haha.. Vi sitter på station o har precis betalat biljetterna till tåget när dom säger i dom här högtalarna att tåget har ersatts med buss.. Så vi går ut från stationen och väntar på att vi liksom ska kunna åka till Sala med buss,  men en sak vi inte visste om var att det skulle dröja ungefär 40 minuter tills bussen kom. Men det kom liksom tre andra bussar innan, så vi frågade ju vart de bussarna skulle men de skulle till Eskilstuna. Tillslut kom vi i alla fall på bussen och när vi gick av bussen i Sala så stod redan Maria och hennes pappa där och var berädda att hämta oss. Maria har precis tagit moppe körkort så hon åkte moppe medans vi fick skjuts av hennes pappa hem till dom. Vi skulle också tävla vem som kom hem först och Maria fick till och med tjuvstarta men vi kom före henne ändå, haha.

Över till vad vi har gjort hemma hos Maria. Vi kom ju dit och då gick vi till en liten stuga hon har på sin tomt. Där skulle vi sova så vi bäddade och allt. Efter det så lagade vi tacos, det tog ett tag att fixa allt men det gick bra och det var riktigt gott också. Senare på kvällen så kollade vi på ett discodans program som visades på tv, och till det så hade vi grönsaker och dippsåser. När det programmet var slut så tänkte vi kolla på en film men det blev typ aldrig så, istället så gick vi ut till stugan och la oss och bara prata. Vi pratade om allt möjligt, det var riktigt mysigt. Maria somnade runt halv 3 och vi andra somnade runt 4 någon gång. På morgonen dagen efter så åt vi frukost och sedan tog vi en liten promenad med kamerorna med oss. Jätte många fina bilder blev det. Men dock blev de flesta lite flummiga. Pizza fick bli lunchen. Medans vi åt lunch så berättade vi spökhistorier, eftersom att det typ spökar i alla hus som finns vid Maria, till och med hennes eget hus. Och samtidigt som de så låg vi och sola. Bara nån timme efter åkte vi mot Västerås för att träna. Det är väl det vi har gjort. 

puss

Upp