majaalundstrom

Kategori: Tokigheter & Skoj

Dansläget + Kräftskivan

I fredags runt klockan 15 åkte jag mot dansverkstan för att det skulle vara ett dansläger där. Vi skulle sova där från fredagen till lördagen ifall man ville då. Och jag ville så jag och typ 30 till sov där. Vi hade en norsk tränare och hon är superduktig verkligen! Hon är tränare till Pernille som är en sjukt bra dansare från Norge. Jag har provat en massa dansstilar, som modernt, commercial (stavning) och säkert något mer. Men jag har också dansat disco. Det har varit ett jätte roligt läger med massor av roliga saker. Vi fick pizza första dagen men dock tyckte jag inte om piazzan eftersom att det var ost och skinkpizza och jag äter inte skinka. Men ja.. De va kanske inte så intressant. Efter det så duschade i alla fall jag men jag vet inte när alla duscha ahaha. Vi gick väl å la oss runt ett nån gång. Vi har kört styrka stretchat å fått koreografi. Det har varit skit jobbigt men ändå väldigt kul. När jag kom hem från danslägret igår så var jag med på områdets kräftskiva och sedan spenderade Olivia natten hemma hos mig. Det är ju lite av en tradition ahah. Ja de va väl vad jag har gjort hela helgen.. puss

Mario med Olivia

 Jag trodde jag skulle sluta halv 11, men det var visst halv 12, haha. Jag och Olivia tog i alla fall bussen hem och så kom vi hem runt 12, vi slutade inte exakt halv 12 utan typ några minuter i halv. Men när vi kom hem åt vi i alla fall och sedan kom Olivia över till mig och så bakade vi chokladbollar, dom blev lite kladdiga.. Tror vi hade i för mycket vatten eller för mycket margarin. Vi tar vatten istället för kallt kaffe, hehe. 

Just nu sitter vi och spelar Mario Party, asså vi hade inget bättre för oss och vi hamnar typ alltid framför tvn, så varför inte haha. Vi ska försöka låsa upp en ny värld.. Lovar att vi typ aldrig kommer lyckas. Men jag ska vara med och spela nu så vi hörs väl senare. 

puss

6 olika challenges med Olivia


Olivia kom till mig runt halv 3 då hon hade varit hos Pentti. Vi skulle göra en video till videofyme och det gjorde vi också, så det är bara att söka på Maja Lundström på videofyme. Det är en "the best friend tag". Men vi har också gjort en "6 olika challenges".. Då vi har tagit en sked med kanel, mjöl, strösocker, vanilsocker, kakao och honung. Tre av grejerna var ganska goda men dom andra tre var jätte äckliga, det kändes som om man skulle spy..

puss

Upp