majaalundstrom

Godmorgon

Godmorgon alla! Vaknade runt 10 med Emma i mitt rum. Vi ska väl snart äta frukost o sen vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir säkert något kul. Bloggar mer senare idag.
puss

En dag med Emma

Runt två kom Emma hem till mej med all sin packning för att övernatta här. Vi har inte gjort så jätte mycket än så länge, men vi har i alla fall varit ute o kollat på när småbarnen på mitt område kört tjuv och polis och så har vi varit inne och kollat på Teen Wolf och en film, vet inte riktigt vad den heter men den är väldigt rolig och så är den animerad/tecknad. Snart ska vi ut med några av mina andra vänner, men jag vet inte vad vi ska hitta på men något i alla fall.
puss

Startar om på nytt

Hejhej! Jag är en tjej på 14 vårar som älskar att dansa. Mitt namn är Maja som ni kanske förstod när ni såg headern. Jag bor tillsammans med min syster, min mamma och pappa, mina två kaniner och mina två katter. Jag har haft en massa bloggar tidigare och jag har en till blogg tillsammans med min bästa vän Olivia, jag kommer att blogga på både denna blogg och den jag och Olivia har tillsammans. Eller i alla fall ett tag framöver, våran blogg heter i alla fall powerc.blogg.se. Följ denna blogg så kommer du få reda på mer om mej under tiden jag bloggar och kolla även in min blogg tillsammans med Olivia. 

puss