majaalundstrom

Kategori: Shopping

Musik in my heart

 bilden är från Grekland

Hejsan!

Tänkte bara berätta om dagen lite sådär snabbt.. Ja, det började väl med att jag vaknade och gick upp och gjorde mig i ordning. En halvtimme efter tog jag väl bussen till skolan med Olivia och så var vi i skolan från klockan 9-11.30, fast jag trodde ju dock att vi slutade halv 11, men jag hade väl sätt fel, eller vadå sätt mamma hade väl sagt fel.. Ja, i skolan fick vi vårat schema, loggbok och våra skåp. Träffade också alla vänner, har ju inte träffat alla under lovet.. Åkte hem efter det och va med Olivia, vi bakade och spelade Mario, vilket jag redan berättat. Dock lyckades vi inte "låsa upp" den sista världen. Runt 20 så gick vi ut o sprang, det där lät konstigt.. Gick ut och sprang. Jaja, men ni fattar säkert. Ah, hade väl lite problem å andas, men det kan ju bero på att kondisen inte riktigt är på topp. När jag kom in kollade jag på idol, åt lite nötter osv. Efter det duscade jag o kollade på de jag fått av mamma idag. Hon köpte ett par jeans och en jätte fin tröja, men dock så ska jag byta ut den för den va lite stor och så var det ju en magtröja o jag tycker inte det är fint på mig. Och nu sitter jag å snapar med Arvid och lyssnar på musik, där av rubriken. Men jag ska nog sova snart så.. gonatt!

puss

Hårfärgning

  Hade inga bra bilder alls på min förra hårfärg så det fick bli som det blev.. Dock så är den ena bilden lite ljusare än den andra så det är inte sådär stor skillnad. Dålig bildkvalitet också.. Mobiltagna vet ni.
- Ögonbrynspenna - H&M - 29,50 kr -

Runt 13-14 tiden cyklade jag och mamma iväg för att köpa hårfärg till både mig och henne. Jag köpte en mörkare nyans än vad mamma gjorde. När vi ändå var på Erikslund så köpte jag också en ögonbrynspenna i färgen "blond", jag har ganska ljusa ögonbryn och till den här hårfärgen vill jag gärna fylla i dom. Jag och mamma gick i alla fall runt ett litet tag på Erikslund och jag kollade på jeans på Bik Bok, men däremot så har jag typ inga pengar så jag köpte inga jeans. Ah, men när vi kom hem därifrån så åt vi lunch/middag, klockan var runt 15-16 när vi åt så det kanske inte riktigt var lunch eller middag. Efter det nån gång så kom Olivia över en snabbis för att kolla när jag färgade håret haha.. Skulle varit med Emma idag men jag kunde inte eftersom att jag var tvungen å cykla o köpa hårfärgen, och sedan färga. Ja, Olivia kollade på när jag färgade håret och efter det så var jag tvungen o duscha då spelade Olivia lite Wii och när jag duchat klart så målade vi naglarna. Men det är väl allt jag har gjort idag. 

Skolan börjar ju i morgon och därför kommer jag inte ha all tid i världen att blogga men jag bloggar så mycket jag bara kan. Och just det, det kommer bli mycket mobiltagna bilder på sistonde, dels för att systemkameran är min systers och för att jag kommer spendera hela dagarna i skolan och sedan till dansen och jag tänker inte släpa med mig hela systemkameran, men på helgerna kanske jag hinner ta lite bilder med systemkameran, men kanske också ibland på vardagarna. Dansen börjar ju inte riktigt än. Kanske om nån/några veckor.

puss

Upp