majaalundstrom

Shoppingdag

 Olivia sov ju över hos mig igår/idag natt. Vi var sjukt trötta när vi gick å la oss så vi somnade ganska snabbt. Men i alla fall så ska jag betätta om vad jag har gjort idag. Idag har jag varit på en marknad och shoppat lite med Olivia, jag köpte 2 stycken Obey linnen, ett vitt och ett svart, ett svart armband med silverkulor och en tuttifrutti polkagris. Efter att vi hade varit på marknaden i nån timme cyklade vi vidare till Erikslunds Shoppingcenter för att shoppa där. Vi gick in på H&M och där hittade Olivia ansiktsprodukter som var billigare än dom på Apoteket så hon passade på att köpa dom på H&M istället. Efter de gick vi in på GinaTricot och där köpte jag 3 par trosor för 129 kr. Och sedan gick vi till TGR och där köpte både jag och Olivia en liten miniborste som man kan ha i sitt skåp i skolan och så köpte jag en spegel jag kan ha i mitt skåp. Ja, de var väl allt vi köpte. När vi kom hem skulle vi göra en haul video tillsammans men det blev aldrig så för att vi lyckades aldrig få den bra, båda klagade hela tiden. Så vi gjorde egna, eller Olivia har inte gjort en haul video än men jag har, så om ni vill se den så kan ni börja följa mig på Videofyme där jag heter Maja Lundström. Det var väl lite kort om vad jag gjort idag. 


Bäddade sängen idag, alltså jag bytte lakan o allt sånt och jag har två madrasser i min säng och den understa har typ ett överdrag och det var såå äckligt dammigt.. Jag har inte vetat om att det var ett överdrag på den madrassen. Men usch vad äckligt det var, jag funderar inte längre på varför jag nyser hela tiden när jag ligger i min säng, ahah. Men nu ska i alla fall mamma tvätta det  där överdraget så att det blir rent. Det var väl de mest äckliga som hände idag. 


I morgon börjar dansen, asså alla lektionerna på dansen börjar och så har jag skola också. Men jag bloggar på kvällen någon gång för jag kommer inte ha tid över dagen. Måste liksom göra två läxor som är till på onsdag, eller i alla fall börja göra dom och efter det sticker jag till dansen. Så ja, jag har bara tid på kvällen. Hoppas vi inte får någon mer läxa i morgon. Men nu ska jag lägga mig.

puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas