majaalundstrom

Övernattning hos Maria

 Hej!

Bestämde mig för att göra ett litet kollage istället för att lägga ut en massa bilder.

Förlåt att jag inte har bloggat så mycket men jag har inte haft så bra internet.. Men nu har i alla fall internet kommit tillbaka hem till mig och allt fungerar som vanligt igen. Onsdag till torsdag (alltså idag) har min grupp High Score sovit över hos Maria. Vi har haft det super mysigt och gjort en massa grejer, eller haha nej.. Vi har i alla fall lärt känna varandra mycket bättre, eller vi har lärt känna dom "nya" i High Score och dom har för hoppningsvis lärt känna de "gamla" i High Score bättre. 

Nu ska jag berätta om alla problem när vi skulle åka till Sala haha.. Vi sitter på station o har precis betalat biljetterna till tåget när dom säger i dom här högtalarna att tåget har ersatts med buss.. Så vi går ut från stationen och väntar på att vi liksom ska kunna åka till Sala med buss,  men en sak vi inte visste om var att det skulle dröja ungefär 40 minuter tills bussen kom. Men det kom liksom tre andra bussar innan, så vi frågade ju vart de bussarna skulle men de skulle till Eskilstuna. Tillslut kom vi i alla fall på bussen och när vi gick av bussen i Sala så stod redan Maria och hennes pappa där och var berädda att hämta oss. Maria har precis tagit moppe körkort så hon åkte moppe medans vi fick skjuts av hennes pappa hem till dom. Vi skulle också tävla vem som kom hem först och Maria fick till och med tjuvstarta men vi kom före henne ändå, haha.

Över till vad vi har gjort hemma hos Maria. Vi kom ju dit och då gick vi till en liten stuga hon har på sin tomt. Där skulle vi sova så vi bäddade och allt. Efter det så lagade vi tacos, det tog ett tag att fixa allt men det gick bra och det var riktigt gott också. Senare på kvällen så kollade vi på ett discodans program som visades på tv, och till det så hade vi grönsaker och dippsåser. När det programmet var slut så tänkte vi kolla på en film men det blev typ aldrig så, istället så gick vi ut till stugan och la oss och bara prata. Vi pratade om allt möjligt, det var riktigt mysigt. Maria somnade runt halv 3 och vi andra somnade runt 4 någon gång. På morgonen dagen efter så åt vi frukost och sedan tog vi en liten promenad med kamerorna med oss. Jätte många fina bilder blev det. Men dock blev de flesta lite flummiga. Pizza fick bli lunchen. Medans vi åt lunch så berättade vi spökhistorier, eftersom att det typ spökar i alla hus som finns vid Maria, till och med hennes eget hus. Och samtidigt som de så låg vi och sola. Bara nån timme efter åkte vi mot Västerås för att träna. Det är väl det vi har gjort. 

puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas