majaalundstrom

Om dagen

 Idag har jag varit i skolan och haft det ganska kul faktiskt.. 8B var med 6B som vi delar korridor med, eller egentligen delar inte min klass korridor med dom eftersom att vi fick våra skåp längs ner vid matsalen. Men alltså klassrummen vi är i är i den korridoren, ah ni kanske fattar vad jag menar..? Ja, slutade runt klockan två och då åkte jag hem med Olivia och hennes lillebror Elliot. Tränade lite på min dans när jag kom hem. Men det blev så varmt efter ett tag så jag gick in och kollade på ett nytt avsnitt av Teen Wolf. Ja, nu sitter jag och skriver detta inlägg men jag ska snart kolla på 90210 och lite senare ska jag kolla på Idol. 

Skulle ju bytt ut en tröja från BikBok men jag bestämde mig för att ha kvar den eftersom att jag bara kan köpa ett par högre jeans, det blir ju snyggt också, ahah. Men det får jag göra när jag får min månadspeng.

I morgon börjar "den roliga skolan", haha.. Nu drev jag. Fast jag har bara fyra lektioner i morrn, fast alla är låååångaaaa! 

Och en till grej, det var strul på forme's sida igår så det var därför jag inte la upp nån bild i inlägget, men som ni kanske ser nu så är det faktiskt en bild där nu, bilden är från när jag var i Grekland. 

Nu ska jag i alla fall kolla på 90210.

puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas