majaalundstrom

Mitt hjärta

Som jag redan berättat så har jag spenderat en del av dagen tillsammans med Olivia. Runt 17 så skulle hon hem för att sedan åka till sin mormor och morfar. Då satt jag mig vid datorn och kollade på ett avsnitt av 90210 och efter det kollade jag på en film, däremellan så åt jag mat. 

Varje kväll är jag och min syster ute och ger kaninerna mat och nytt vatten och så och idag kom min kanin fram till mig och hoppa upp i mitt knä o ville gosa lite, så jag satt där ute i mörkret o gosade med honom. Han är verkligen en nallebjörn, fluffig och mysig. Hans namn är Humlan. De flesta tror att det är en hona men det är faktiskt en hane. Han har haft en massa problem. Eller när vi skulle kastrera honom. Humlan blev kastrerad här i Västerås men han blödde ganska mycket när vi fick tillbaka honom och veterinären sa att det skulle gå över, men det gjorde det aldrig, för när vi kom hem så satt vi honom på en handduk och varje gång han rörde på sig så blödde han typ en matsked.. Hans brorsa (min systers kanin) blödde inget alls. Men i alla fall så åkte vi till Strömsholm och så fick dom söva honom igen och sy ihop det där.. Kaniner har väldigt dåliga hjärtan så han kunde ha dött, men han är en liten överlevare. Kostade oss ungefär 2000 kr även fast de var deras fel, asså veterinären i Västerås samarbetar typ med Strömsholm. Men lite senare fick vi tillbaka pengarna. Nu har ni hört lite av Humlans liv i alla fall.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har suttit och gjort en massa headers, därför har jag ändrat min header igen, haha. Jag är en sån männsika som aldrig blir nöjd. Ska väl snart gå till badrummet och tvätta bort allt smink och borsta tänderna och så..

I morgon bär det v mot Stockholm för att träffa mina kusiner Ludvig och Alfrida, så jag kommer typ bara blogga på morgonen och senare på kvällen.

puss 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas