majaalundstrom

Internet + vad som händer idag

 Just nu åskar, blixtrar och regnar det o jag är hemma själv och har typ panik. Jag är livrädd för åskan för de låter så högt och blixtrar är också läskiga..

På mitt område så har vi varken haft något varmvatten eller något internet. Eller vi har haft lite internet men verkligen inte mycket, och så har det gått segt och ibland funkar det och ibland inte. Just nu är jag uppkopplad på min iPhones internet som jag har tagit slut på så det går otroligt segt.. Men det där om varmvattnet.. Jo i två dagar har det inte varit något varmvatten där jag bor men dock så kom det tillbaka i morse, så jag slapp duscha i iskallt vatten i alla fall. Ja de va väl de jag skulle berätta om internet, och det är just därför jag inte har bloggat så mycket på sistonde..

Över till vad som händer idag då. Jo, jag och 5 andra vänner ska åka till Sala för att övernatta hos våran kompis Maria (min parkompis i discodans). Ja, vi ska sova där tills i morrn. Vi kommer säkert hitta på en massa roliga saker som jag berättar mer om senare eftersom att jag inte kan berätta om vad vi ska göra nu eftersom att vi inte har bestämt det. Jag har även fått tillåtelse att låna min systers kamera så jag kommer självklart att ta lite bilder medans jag är där. Så ni får hålla utkik på bloggen. Jag hoppas också att Marias internet fungerar så att jag kan blogga senare idag och i morgon, och så hoppas jag att vårat internet kommer tillbaka snart! 

På morgonen idag så har jag duschat, gjort mig i ordning och så har jag packat ner allt jag ska ta med till Maria. Jag skulle liksom ha städat hela huset idag, men det kommer jag inte hinna för jag ska med bussen som går klockan 15. Är det bara jag som har tänkt på att busschauffören kan vara en våldtäcktsman eller något?  Därför tycker jag verkligen inte om att åka buss själv.. Men jag måste ju för att ta mig till tågstationen. 

Jag tycker att ni ska kommentera om vad jag ska blogga om. För än så länge har jag bara bloggat om vad jag ska göra och vad jag har gjort under dagarna. Så det skulle vara supersnällt ifall ni kommenterade i detta inlägg eller i nått annat inlägg om vad ni vill att jag ska blogga om, eller om jag ska göra nått videoinlägg eller något. 

puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas