majaalundstrom

Dagen i Stockholm

 Runt klockan 11 bar det av mot Stockholm för att träffa mina kusiner. Dom bor en bit utanför Stockholm, men det är ju ungefär i Stockholm. Eller jag tror dom bor en liten bit utanför i alla fall. Det tog ungefär 1 och en halv timme att åka dit. När vi äntligen kom fram så fick vi jättegod mat. Efter att vi hade ätiti fick jag träffa deras minihamster som var sjukt söt. Jag fick också träffa deras ny inköpta marsvin, dom har två stycken som dom köpte i söndags förra veckan dårah. Dom var 6 veckor gamla så dom var väldigt små än så länge. Sjukt söta dom med, kommer dock bara ihåg att dom var honor och att den ena heter Popcorn. Kommer inte ihåg vad den andra hette. Mini hamstern heter i alla fall Mango. 

Jag fick bara träffa en av mina kusiner, Alfrida. Ludvig var ute i regnet på en fotbollsplan och grillade hamburgare. Tycker faktiskt lite synd om honom. Och eftersom jag inte träffar dom så ofta så var det väldigt tråkigt att Ludde inte va hemma..

När jag kom hem så gosade jag med min kanin och tog några bilder på honom, det är honom ni ser på bilden ovanför texten, fast det vet ni säkert redan ifall ni läste det förra inlägget. 

Nu ska jag i alla fall äta och efter det så ska jag vara med min vän Ida.

I morgon bär det av mot Erikslund för att köpa hårfärg och sedan hemåt igen för att färga mitt hår. Jag ska färga mörkbrunt. Det kommer före - efterbild senare i morrn.

puss

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas